Басистът на легендарните Deеp Purple Глен Хюз пристигна току-що в България.

...
Басистът на легендарните Deеp Purple Глен Хюз пристигна току-що в България.
Коментари Харесай

Глен Хюз от Deep Purple пристигна в България

Басистът на легендарните Deеp Purple Глен Хюз дойде преди малко в България.

Той е тук за присъединяване си в музикалното събитие на годината Варна Мега Рок, където е хедлайнер на първата вечер в събота, 18 август.

Хедлайнери на целия фестивал и закриваща група в неделя, 19 август, са Nightwish , а с изключение на тях на концерта в морския пристан са още  Apocalyptica  и Camelot .

Хюз имаше инфарктно прекарване в България, защото полетът му закъсня с повече от 30 минути и имаше заплаха да изпусне връзката си за Варна. Благодарение на съдействието на " България Ер " за него бе отворен специфичен бърз кулоар и въпреки че излезе от гейта единствено 12 минути преди излитането, беше чекиран и и чиновници поеха персонално багажа му.

Глен Хюз пристигна с мениджъра си Карл Суон и бе посрещнат на летище София от преводачката му Денислав Петрова и от основния редактор на OFFNews Владимир Йончев, с който са другари от предходните гостувания на музиканта у нас.

На летище Варна го очаква Кметъла Цонко Цонев, който е уредник на Варна Мега Рок, публицисти и рокери от един от мото клубовете. 



Снимка: Десислава Петрова
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР